gambar loader
Overlay Loka

isukan

Témbongkeun Propil

Rincian Pribadi Dasar

* Landihan

trogmaiu

[Goréng] Ngaran

Vinicius

* Jenis (s) anggota

jelema nu ngagawe jeung sukarela

[Goréng] Negara (atanapi nagara)

Brazil

[Goréng] Basa (atanapi basa)

basa Portugis

[Optional] Tentang kuring (Inpo anu katingali ku saha waé)

Abdi murid analisis sareng pamekaran sistem, kusabab kovalen kuring ngalaksanakeun jarak.

Abdi resep kontak sareng kota téknologi, bersepeda, kuring gaduh halaman wéb anu dikembangkeun dina html sareng php, éta ngarobah pidéo kana format .MP4, éta langkung portopolio.

[Pilihan] URL LinkedIn kuring

https://www.linkedin.com/in/viniciusssantos-trogmaiu/

AutiPoints

Kasaimbangan ayeuna64 AP

Aranjeunna ngabantosan urang

Pencét logo pikeun terang kumaha