gambar loader
Overlay Loka

Fiksi-Kolot-Pamaké

Témbongkeun Propil

Rincian Pribadi Dasar

* Landihan

Fiksi-Kolot-Pamaké

[Goréng] Ngaran

fiktif

* Jenis (s) anggota

Indung (tina jalma autistik)

[Optional] Tentang kuring (Inpo anu katingali ku saha waé)

Ieu mangrupikeun akun "Pamaké Kolot Fiksi" tina situs éta, anu utamina dianggo pikeun nambihan patarosan dina komponén "Patarosan & Jawaban" atanapi dina Forum nalika panulis patarosan ieu henteu tiasa atanapi henteu ngalakukeun éta nyalira. , atanapi nalika teu mungkin pikeun milarian terang saha panulis patarosan.

Artefis ieu dimotivasi ku kanyataan yén pangurus situs éta ngan ukur ngagaduhan fungsi téknis sahingga teu tiasa naroskeun patarosan ngeunaan autisme (atanapi non-autisme), atanapi henteu masihan opini ngeunaan autisme, salaku pangurus.

Akun ieu ogé tiasa dianggo pikeun tujuan uji ku administrator (s), pikeun mastikeun fungsi situs anu saé pikeun jenis pangguna ieu.

"Panganggo fiksi" ieu henteu ngagaduhan kapribadian masing-masing, sahingga teu tiasa ngajawab patarosan pribadi.

AutiPoints

Kasaimbangan ayeuna83 AP

Aranjeunna ngabantosan urang

Pencét logo pikeun terang kumaha