gambar loader
Overlay Loka

Fiksi-Autis-Pamaké

Témbongkeun Propil

Rincian Pribadi Dasar

* Landihan

Fiksi-Autis-Pamaké

[Goréng] Ngaran

fiktif

* Jenis (s) anggota

Pangguna autistik

[Optional] Tentang kuring (Inpo anu katingali ku saha waé)

Ieu mangrupikeun akun tina "Fistic Autistic User" tina situs, anu utamina dianggo pikeun nambihan patarosan anonim dina komponén "Patarosan & Jawaban" atanapi dina Forum nalika panulis patarosan ieu henteu tiasa atanapi henteu ngalakukeun éta nyalira atanapi dirina, atanapi nalika teu mungkin pikeun milarian terang saha panulis patarosan.

Artefis ieu dimotivasi ku kanyataan yén pangurus situs éta ngan ukur ngagaduhan fungsi téknis sahingga teu tiasa naroskeun patarosan ngeunaan autisme (atanapi non-autisme), atanapi henteu masihan opini ngeunaan autisme, salaku pangurus.

Akun ieu ogé tiasa dianggo pikeun tujuan uji ku administrator (s), pikeun mastikeun fungsi situs anu saé pikeun jenis pangguna ieu.

"Panganggo fiksi" ieu henteu ngagaduhan kapribadian masing-masing, sahingga teu tiasa ngajawab patarosan pribadi.

AutiPoints

Kasaimbangan ayeuna7 AP

Aranjeunna ngabantosan urang

Pencét logo pikeun terang kumaha