gambar loader
Overlay Loka

Sora Pameungpeuk

Generator "bising coklat", cekap pikeun topeng lengkep paguneman jalma anu ngaganggu sakuriling anjeun, tatanggana, anjing-anjing anu nyumput jsb, sareng santai pisan.
Anjeun kedah pakéna nganggo headphone.

Di dieu, puteranana terbatas pikeun 30 menit sareng anjeun kedah klik deui, tapi anjeun tiasa maénkeun puteran anu terbatas dina Halaman SoundCloud.
- Vérsi alternatif:
- Kalayan frékuénsi anu langkung luhur: Bising aink - Bising bodas
- Kalayan frékuénsi anu langkung handap (kirang efisien ngalawan sora):
- "Kacapi Gisik Brown Super Jero" (Sapertos dina kapal terbang) (Ati-ati: Épék épék épék méntal!)
- "Cahaya Panutup Bét Bodas Noise (Ati-ati: Épék isolasi méntal anu épéktip! Paké kalayan ati-ati!) ”
- Langkung langkung seueur: Generator Nada Online

0 0 sora
artikel Peunteun
0
Bagikeun ieu di dieu:
tatamu
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Aranjeunna ngabantosan urang

Pencét logo pikeun terang kumaha
0
Kolaborasi kalayan gampang ku ngabagi pikiran anjeun dina diskusi ieu, hatur nuhun!x
()
x