gambar loader
Overlay Loka

Sora Pameungpeuk

Generator "noise brown", cekap pikeun topeng lengkep paguneman jalma anu ngaganggu sakuriling anjeun, tatanggana, anjing-anjing anu nyumput jsb, sareng santai pisan.
Anjeun kedah pakéna nganggo headphone.

Di dieu, puteranana terbatas pikeun 30 menit sareng anjeun kedah klik deui, tapi anjeun tiasa maénkeun puteran anu terbatas dina Halaman SoundCloud.
- Vérsi alternatip:
- Kalayan frékuénsi luhur: Bising aink - Bising bodas
- Kalayan frékuénsi handap (kirang épisién ngalawan sora):
- “Kacapi Gisik Brown Super Jero" (Sapertos dina kapal terbang) (Ati-ati: Épék épék épék méntal!)
- “Cahaya Panutup Bét Bodas Noise (Ati-ati: Épéktip isolasi méntal anu épisién pisan! Paké ku ati-ati!) ”
- Detil langkungna: Generator Nada Online

 

0 0 sora
artikel Peunteun
0
Bagikeun ieu di dieu:
Ngalanggan diskusi ieu
ngabéjaan tina
tatamu
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Aranjeunna ngabantosan urang

Pencét logo pikeun terang kumaha
0
Kolaborasi kalayan gampang ku ngabagi pikiran anjeun dina diskusi ieu, hatur nuhun!x
()
x