gambar loader
Overlay Loka

Milarian sukarelawan pikeun kolot autis di Kongo DRC

Grup anu pakait

halo

Kami milari sukarelawan berbahasa Perancis pikeun ngabantuan kolot autis di Républik Démokratik Kongo (DRC).

Misi utami nyaéta anggo sistem Manajer Proyék kami (mang https://Autistance.org) ngalakukeun naon waé anu kedah dilakukeun, bari ngadamel tautan sareng sagala rupa jalma anu bersangkutan, sabab umumna - henteu paduli nagara - jalma henteu tiasa atanapi henteu hoyong nganggo halaman wéb (sumawonna aplikasi manajemén proyék), janten anjeun kedah komunikasi sareng aranjeunna ku cara anu sanés (WhatsApp, Facebook ...), anu meryogikeun jalma pikeun ngalakukeunana, sareng ka hariwang ngeunaan kamajuan proyek.

Paduli nagara anjeun cicing, upami anjeun hoyong nyobian ngabantosan ngagunakeun sistem kami sareng komunikasi sareng kulawarga, punten ngadaptar dina Autistance.org, teras pencét dina tombol kanggo ngiluan Grup ieu (atanapi anu sanés anu bakal narik minat anjeun).

Punten raoseun ngobrol sareng naroskeun patarosan, atanapi nawiskeun bongbolongan, dina koméntar di handapeun halaman ieu.
Upami anjeun ilubiung dina diskusi, anjeun tiasa neraskeun deui ku email.

0 0 sora
artikel Peunteun
0
Bagikeun ieu di dieu:
tatamu
2 koméntar
pangkolotna
newest Paling Undian
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Aranjeunna ngabantosan urang

Pencét logo pikeun terang kumaha
2
0
Kolaborasi kalayan gampang ku ngabagi pikiran anjeun dina diskusi ieu, hatur nuhun!x
()
x