gambar loader
Overlay Loka

Potong rambut pikeun barudak anu ngagaduhan ASD (autis)

0
0

halo

Kuring nempatkeun koméntar dina patarosan anjeun (di luhur) supados anjeun tiasa masihan langkung seueur detil (koméntar dina bagian "Patarosan" ieu sareng latar bodas sareng kulawu).

Kuring miharep yén jalma sanés bakal nyobian nyumbang kana diskusi ieu kalayan nasihat atanapi koméntar ogé (nyobian nyerat leres supados tarjamahan mesin tiasa dianggo, sahingga diskusi ieu tiasa ngabantosan kolot sareng murangkalih. autis di nagara mana waé).

Merci.

  • Eric Lucas

    Kuring henteu percanten yén kuring tiasa ngaréspon leres pikeun pamundut ieu kanggo naséhat upami henteu langkung seueur detailna (kanggo dituduhkeun dina koméntar dina bagian "Patarosan" dina warna bodas).

    Upami pangguna sanés hoyong nyobian ngajawab patarosan (dina warna héjo) atanapi masihan koméntar kana hal éta (dina bagian bodas sareng kulawu), aranjeunna sacara jelas ditampi (sapertos dimana waé dina sistem "Patarosan & Jawaban" ieu.)

  • Anjeun kedah masangkeun komentar
Némbongkeun hasil 1
Waleran Anjeun

Punten mimiti ngalebetkeun.

Aranjeunna ngabantosan urang

Pencét logo pikeun terang kumaha