gambar loader
Overlay Loka

Kumaha ngajawab patarosan "kumaha damang?"

0
0

Halo Clémence

Kuring nempatkeun koméntar kana patarosan anjeun (di luhur) kalayan harepan yén anjeun tiasa némbalanana ku koméntar sanés (dina tempat anu sami, dina bagian "Patarosan" dina warna bodas).

Kuring miharep jalma sanésna bakal nyobian nyumbang kana diskusi ieu sareng kiat atanapi koméntar ogé (nyobian nyerat leres supados tarjamahan mesin tiasa dianggo., sahingga diskusi ieu tiasa ngabantosan kolot sareng jalma autis di nagara mana waé).

Merci.

  • Eric Lucas

    Kusabab butuh sababaraha jam pikeun leres ngajawab patarosan ieu, sareng nawiskeun solusi, kuring ngantosan kanggo ningali naha pangguna sanés nyatakeun minat.

  • Anjeun kedah masangkeun komentar
Némbongkeun hasil 1
Waleran Anjeun

Punten mimiti ngalebetkeun.

Aranjeunna ngabantosan urang

Pencét logo pikeun terang kumaha