gambar loader
Overlay Loka

Nonoman autis anu gaduh masalah sakola

0
1

halo

Kuring parantos nempatkeun koméntar kana patarosan anjeun (di luhur) supados anjeun tiasa nyayogikeun langkung seueur detil (dina koméntar dina bagian anu nganggo latar bodas).

Samentawis waktos, ieu sababaraha pamikiran awal kana réspon, ngeunaan kasusah akademik:

Numutkeun kuring, urang kedah nyarioskeun perkawis masalah karakter "abstrak" tina ajaran tertentu, sabab pikeun jalma autis hésé pisan merhatoskeun upami urang henteu ningali tujuan atanapi manpaatna pelajaran anu tangtu, sareng dina hal ieu masuk akal pikeun "teu ngarti nanaon".
Sugan kami kedah ngabédakeun naon - numutkeun anjeunna sareng numutkeun anjeun - anu leres-leres manpaat, sareng "nyisihkeun" sésana (upami tiasa), atanapi ngabahas hal éta sareng guru.
Salaku conto, analisis téks tiasa manpaat pisan salami hirup, tapi kedah tiasa masihan conto kagunaan ieu, anu nembongan boro dina umur ieu.

Urang ogé kedah ningali dugi ka naon SMA nyaluyukeun kanyataan yén putra anjeun ngagaduhan autisme.
(Misalna ku nanyakeun sababaraha guru pikeun ngalakukeun upaya khusus supados murid autis tiasa ngadamel hubungan antara naon anu diajarkeun anjeunna ayeuna sareng panggunaan anu bakal datang pikeun anjeunna, anu jauh tina atra, bahkan pikeun murid. siswa anu henteu autis.)

Kuring miharep jalma séjén bakal nyobaan nyumbang kana diskusi ieu kalayan nasihat atanapi koméntar ogé. (narékahan pikeunnyerat leres tah anu tarjamahan mesin tiasa jalan, janten diskusi ieu tiasa ngabantosan kolot sareng jalma autis di nagara mana waé).

Merci.

  • Eric Lucas

    Saur kuring mah teu tiasa ngajawab patarosan ieu leres ("Kumaha ngabantosan anjeunna?") Henteu langkung seueur detilna (kanggo dituduhkeun dina koméntar dina bagian "Patarosan" dina warna bodas).

    Upami pangguna sanés hoyong nyobian ngajawab patarosan (dina warna héjo) atanapi masihan koméntar kana hal éta (dina bagian bodas sareng kulawu), aranjeunna sacara jelas ditampi (sapertos dimana waé dina sistem "Patarosan & Jawaban" ieu.)

  • Anjeun kedah masangkeun komentar
Némbongkeun hasil 1
Waleran Anjeun

Punten mimiti ngalebetkeun.

Aranjeunna ngabantosan urang

Pencét logo pikeun terang kumaha