gambar loader
Overlay Loka

kalaluasaan

1- Publication data

1.1- Salila pendaptaran, pangguna nyayogikeun data pribadina nyalira, kalayan idin nyata anu jelas pikeun ngalakukeunana.

1.2- Data pribadi ieu nyaéta:

1.2.1- Patali hubungan anu dipilih (wajib, umum);

1.2.2- Kecap konci pilihan maranéhanana (wajib, rusiah);

1.2.3- nami pangguna pilihan maranéhanana (umum);

1.2.4- Déskripsi pribadi ringkes, kénca pikeun pilihan pangguna (wajib, umum);

1.2.5- Optionally, "sosial" URL akun (sapertos Facebook);

1.2.6- Gambar avatar, anu tiasa dikirimkeun langsung ku akun "sosial" atanapi ku sistem Gravatar, atanapi anu tiasa diunggah ku pangguna, anu bebas ngagunakeun gambar anu dipilih (cocog pikeun sadaya pamirsa).
Upami henteuna gambar sapertos kitu, hiji avatar geometri otomatis kabentuk.

1.3- Pamaké tiasa kalayan gampang ngarobih data ieu dina akun pribadi, diaksés khususna ku ngaklik gambar avatar.

1.4- Ngaran pangguna awal sareng tukang henteu dibutuhkeun tapi teu aya anu nyegah pamaké tina ngagunakeun nami sareng nami sérbina anu asli.

1.5- Alamat-alamat pangguna henteu dipénta, sareng teu aya widang kanggo ieu.


2- Ngolah data

2.1- Kami henteu ngumpulkeun data (sapertos data téknis).
Sadaya data anu disayogikeun ku para pangguna sorangan.

2.2- Hijina ngolah anu dilarapkeun kana data nyaéta neundeunana dina database server
Henteu aya pamrosésan sanésna, nganalisa, dibagi, publikasi data (sajaba ti anu dikaluarkeun ku pangguna dina situs), atanapi teu adol data, jsb.

2.3- Urang tiasa ngirim e-mail ka pangguna, ngan ukur ti "Autistance.org" sareng ngan ukur kanggo inpormasi atanapi konsultasi ngeunaan situs Autistance.org.


Nyimpen data

3.1- Teu aya deui nyimpen data sanés anu dijelaskeun di luhur, anu dipikabutuh pikeun operasi situs WordPress sareng ekstensi BuddyPress, sajauh anu prihatin ku pangguna.


4- Hak ditarikna sareng ngahapus ku pangguna

4.1- Pangguna tiasa ngahapus akunna dina halaman profil pribadi.

4.2- Pamaké tiasa ngaunduh sadaya data tina akun pribadi, ku hiji tombol anu disayogikeun pikeun tujuan ieu ku penyambungan BuddyPress dina setélan halaman profilna.


5- Jalma anu gaduh data sénsitip

5.1- Teu aya data anu sénsitip, tapi manajer situs sareng panyalindungan data mangrupikeun juragan sareng pangurusna, Eric LUCAS.

5.2- Alamat jalma nu jaga:

Eric Lucas
Kedubes tina Autistan
Avenida Nossa Senhora de Copacabana 542,
22020-001, RIO DE JANEIRO, RJ,
Brazil

kontak@ autistan.org

0
Bagikeun ieu di dieu:

Aranjeunna ngabantosan urang

Pencét logo pikeun terang kumaha