gambar loader
Overlay Loka

kalaluasaan

1- Publication data

1.1- Nalika ngadaptar, pangguna nyayogikeun data pribadi nyalira, kalayan idin tersirat anu jelas pikeun ngalakukeunana.

1.2- Data pribadi ieu nyaéta:

1.2.1- Patali hubungan anu dipilih (wajib, umum);

1.2.2- Kecap konci pilihan maranéhanana (wajib, rusiah);

1.2.3- Ngaran pamaké anu dipilih (umum);

1.2.4- Déskripsi pribadi ringkes, kénca pikeun pilihan pangguna (wajib, umum);

1.2.5- Optionally, URL tina akun "sosial" (sapertos Facebook);

1.2.6- Gambar avatar, anu tiasa dikirimkeun langsung ku akun "sosial" atanapi ku sistem Gravatar, atanapi anu tiasa diunggah ku pangguna, anu bébas ngagunakeun gambar anu dipikahoyong (cocog pikeun sadaya pemirsa).
Henteu aya gambar sapertos kitu, avatar anu sifatna géométris dihasilkeun sacara otomatis.

1.3- Pamaké tiasa sacara gampang ngarobih data ieu, dina akun pribadi na, tiasa diaksés khususna ku ngaklik gambar avatar na.

1.4- Ngaran mimiti sareng nami tukang pangguna henteu dipénta tapi teu aya anu ngahambat pangguna tina ngagunakeun nami aslina sareng nami kulawarga.

1.5- Alamat pangguna henteu dipénta, sareng teu aya lapangan pikeun ieu.


2- Ngolah data

2.1- Kami henteu ngumpulkeun data (sapertos data téknis).
Sadaya data anu disayogikeun ku para pangguna sorangan.

2.2- Hijina ngolah anu dilarapkeun kana data nyaéta neundeunana dina database server
Teu aya pamrosésan, analisa, ngabagi, publikasi data sanés (sajaba ti naon anu diterbitkeun ku pangguna dina situs), ogé henteu dijual deui data na, sareng sajabana.

2.3- Kami tiasa ngirim email ka pangguna, ngan ukur tina "Autission.org" sareng ngan ukur kanggo inpormasi atanapi konsultasi perkawis situs Autistance.org.


Nyimpen data

3.1- Teu aya panyimpenan data sanés anu ditétélakeun di luhur, anu penting pikeun fungsi situs WordPress sareng ekstensi BuddyPress, sajauh anu dipikahoyong ku pangguna.


4- Hak ditarikna sareng ngahapus ku pangguna

4.1- Pangguna tiasa ngahapus akunna dina halaman profil pribadi.

4.2- Pangguna tiasa ngaunduh sadaya data tina akun pribadi na, ngalangkungan tombol anu disayogikeun pikeun tujuan ieu ku extension BuddyPress dina setélan halaman profilna.


5- Jalma anu gaduh data sénsitip

5.1- Teu aya data anu sénsitip, tapi situs sareng manajer panyalindungan data mangrupikeun anu gaduh sareng pangurus na, Eric LUCAS.

5.2- Alamat jalma nu jaga:

Eric Lucas
Kedubes Autistan
Avenida Nossa Senhora de Copacabana 542,
22020-001, RIO DE JANEIRO, RJ,
Brazil

kontak@ autistan.org

0
Bagikeun ieu di dieu:

Aranjeunna ngabantosan urang

Pencét logo pikeun terang kumaha