gambar loader
Overlay Loka

WP Plugins Pikeun Anjeun

Hatur nuhun pisan kana WP Plugins Pikeun Anjeun

Aranjeunna nawiskeun kami bébas sareng hirupna tina plugin anu pikaresepeun pisan Koméntar Lengket pikeun WordPress anu ngamungkinkeun nyerat koméntar sareng diskusi di jero dokumén urang (sareng henteu ngan di handapeun kaca).

Dunya Internét sakapeung tiasa nyumputkeun sababaraha permata anu kapaké, sareng penemuan ieu - "plugin Lengket" pikeun WordPress - pasti salah sahiji.

Kami bagja pisan mendakan sistem anu praktis ieu pikeun gampang kolaborasi antara kolega nalika nyerat naskah, pikeun organisasi kami ngabantosan panyabab jalma autistik di dunya.

Baheula, urang kedah nganggo sistem teks kolaborasi éksternal (anu ditawarkeun ku dua merek global anu unggul), anu rumit.

Pikeun tiasa nyelapkeun catetan (sareng diskusi) dina titik-titik khusus dina téks mangrupikeun solusi anu pangsaéna, anu ogé nyababkeun résiko paguneman anu nuju kana jejer sanés.

Kusabab ciptaan mangrupikeun sistem anu saé anu ngamungkinkeun organisasi tetep dina ngontrol tugasna, nganggo cara anu pasti kurang canggih tibatan tina raksasa Internét, tapi cekap, utamina saprak pajeulitna henteu salawasna babaturan ngagampangkeun pamakean.

Kami ogé ngahargaan réaktivitas sareng kesediaan panyipta plugin WordPress ieu pikeun ngalakukeunana langkung saé, sanaos kanyataan kanyataanana ampir sadaya pamundut kami parantos ramal sareng dihukum ku plugin éta.

Kanggo sadaya alesan ieu, kami nganuhunkeun pisan pikeun tawaran berehan anu ngamungkinkeun urang ngagunakeun plugin ieu pikeun kaperluan urang, haratis sareng pikeun kahirupan, dina situs wéb kami https://Autistance.org.

(Surat "hatur nuhun": kaca 1 - kaca 2)

0 0 sora
artikel Peunteun
0
Bagikeun ieu di dieu:
tatamu
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Aranjeunna ngabantosan urang

Pencét logo pikeun terang kumaha
0
Kolaborasi kalayan gampang ku ngabagi pikiran anjeun dina diskusi ieu, hatur nuhun!x
()
x