gambar loader
Overlay Loka

Gtranslate

Loba berkat Gtranslate !

Ieu plugin pinter pikeun WordPress ngamungkinkeun urang otomatis narjamahkeun ampir sadaya situs, kalebet obrolan langsung.

Perusahaan ngora sareng ramah ieu sacara spontan masihan kami dua langganan taunan pikeun jasa “Premium” 🙂

Saé pisan mendakan, sakapeung, perusahaan anu henteu obsés éksklusif kalayan kauntungan maksimal, sareng anu hoyong ngabantosan sabab.

Hatur nuhun kana tarjamahan mesin, sareng upami aranjeunna henteu sampurna dina paguneman, mungkin waé pikeun jalma anu autistic di dunya pikeun diskusi sareng jalma autisik sanés ti nagara anu sanés, anu ngabagi nafsu anu sami (pikeun Autistan.net), sareng ngamungkinkeun kolaborasi antara saha waé di dieu Bantahan.org.

Kami ngira yén ngirangan halangan antara urang janten penting pisan, panginten kedah diperyogikeun.

Hatur nuhun!


Tambahan 2020 Maret XNUMX

Tim Gtranslate anu luar biasa, teras-siap ngabantosan, ngabantosan urang ngagunakeun "struktur sub-domain" sistemna.
Hal ieu ngamungkinkeun pikeun meunangkeun terjemahan langkung saé, sareng ogé dimungkinkeun pikeun ngabenerkeun éta sacara manual bisi aya kasalahan.

Update Agustus 2020

Tanggal 23 Agustus 2020, Gtranslate nawiskeun kami lisénsi taunan énggal (hargana 178 $) gratis.
Sareng aranjeunna teras-terasan verifikasi upami sadayana henteu kunanaon, sareng naroskeun naha aranjeunna tiasa ngalakukeun naon waé pikeun ngabantosan ningkatkeun sistem tarjamahan atanapi pikeun méréskeun sababaraha masalah téknis anu tiasa kajantenan.
Hatur nuhun pisan! 🙂

0
Bagikeun ieu di dieu:

Aranjeunna ngabantosan urang

Pencét logo pikeun terang kumaha