gambar loader
Overlay Loka

Sagala dokumén dukungan (Pitulung FAQ) ngeunaan Autistance.org dina hiji halaman

Rojongan ngeunaan konsép Usul sareng ngeunaan situs wéb ieu

Mangga pencét tombol “+” pikeun muka jawaban, atanapi nyerat patarosan anyar dina bentuk koméntar di handapeun halaman.

Konsep 1

Inpormasi sareng patarosan ngeunaan konsép Usul


Tanya patarosan dina kategori "Konsép" (Konsép Autisme)

koméntar 1

Inpormasi sareng patarosan ngeunaan fitur Koméntar


Tanya patarosan dina kategori "Koméntar" (sadaya sistem koméntar anu béda-béda anu dianggo dina Autission.org)

Téks Chats 1

Inpormasi sareng patarosan ngeunaan fungsi Text Chat


Tanya patarosan dina katégori "Teks Obrolan" (diskusi tékstual dina Grup Pakasaban)

video 1

Inpormasi sareng patarosan anu aya hubunganana sareng obrolan Video


Tanya patarosan dina kategori "Video" (rapat webcam)

Sawala 1

Inpormasi sareng patarosan anu aya hubunganana sareng Forum


Tanya patarosan dina kategori "Forum"

Patarosan & Jawaban 1

Inpormasi sareng patarosan ngeunaan bagian "Patarosan & Jawaban" (patarosan sareng jawaban ngeunaan kasusah anu aya hubunganana sareng autisme sareng non-autisme)


Tanya patarosan dina kategori "Patarosan & Jawaban (ngeunaan kasusah anu aya hubunganana sareng autisme sareng non-autisme)"

Kabutuhan & Murah 1

Inpormasi sareng patarosan ngeunaan bagian "Kabutuhan & Nawaran"


Tanya patarosan dina kategori "Kabutuhan & Nawaran" (pengumuman pikeun ngalamar atanapi nyungkeun bantosan)

AutiWiki 1

Inpormasi sareng patarosan anu aya hubunganana sareng sistem AutiWiki (inpormasi umum anu aya hubunganana sareng autisme tapi henteu khusus pikeun Grup Kerja Autisisi atanapi pakakas)


Tanya patarosan dina katégori "AutiWiki" (inpormasi umum anu aya hubunganana sareng autisme tapi henteu khusus pikeun Grup Kerja Autisisi atanapi pakakas)

Grup 1

Inpormasi sareng patarosan ngeunaan Grup (Grup Pakasaban, Kelompok Jalma)


Tanya patarosan dina kategori "Grup" (ngeunaan Grup Pakasaban atanapi kelompok jalma)

proyék 1

Inpormasi sareng patarosan anu aya hubunganana sareng sistem Manajemén Proyek


Tanya patarosan dina kategori "Proyék" (ngeunaan sistem manajemén proyék kami)

dokuméntasi 0

Sadaya dokumén Autission.org (dokumén internal, khusus pikeun Grup Kerja Autisisi atanapi pakakas)


Naroskeun patarosan dina kategori "Dokuméntasi" (dokumén internal, khusus pikeun Grup Karya Pungsi atanapi alat)

sokongan 1

Inpormasi sareng patarosan anu aya hubunganana sareng bagian Dukungan (Dukungan, FAQ, Kontak)


Tanya patarosan dina kategori "Dukungan" (patarosan ngeunaan bagian pangrojong atanapi bantosan / FAQ)

Translations 1

Inpormasi sareng patarosan anu aya hubunganana sareng sistem tarjamahan


Tanya patarosan dina kategori "Tarjamahan" (ngeunaan sistem tarjamahan otomatis, sareng ngajukeun koréksi)

telegram 1

Inpormasi sareng patarosan ngeunaan integrasi sareng sistem olahtalatah Telegram


Tanya patarosan dina kategori "Telegram" (ngeunaan integrasi Autission.org sareng aplikasi pangirim Telegram)

teknis 1

Pikeun naon patarosan teknis, masalah atanapi bug anu aya hubunganana sareng panggunaan website ieu


Tanya patarosan dina kategori "Téknis" (aya masalah téknis atanapi masalah anu teu didaptarkeun dina kategori sanés)

Lebet 1

Inpormasi sareng patarosan ngeunaan aksés (login) sareng masalah kecap konci leungit atanapi henteu jalan


Tanya patarosan dina kategori "Login" (masalah sambungan, leungiteun kecap konci ...)

rekening 1

Inpormasi sareng patarosan ngeunaan cara ngatur akun pribadi, halaman profil, sareng inpormasi pribadi sanés dina situs wéb ieu


Tanya patarosan dina kategori "Akun" (akun Bantuan anjeun, halaman profil anjeun ...)

aturan 1

Inpormasi sareng patarosan ngeunaan aturan situs, masalah moderasi, kawijakan atanapi masalah hukum anu aya hubunganana sareng Autistance.org


Tanya patarosan dina kategori "Aturan" (ngeunaan aturan anu kudu dituturkeun)

Pamaké - Autistik 1

Inpormasi sareng patarosan khusus pikeun jalma anu autistis ngeunaan konsép Pamaréntahan atanapi ngeunaan panggunaan wéb ieu


Tanya patarosan dina katégori "Autisme" (patarosan anu khusus pikeun jalma Autis anu nganggo situs ieu)

Pamaké - Kolot 1

Inpormasi sareng patarosan khusus pikeun kolot jalma anu autisis ngeunaan konsép Pamaréntah atanapi perkawis panggunaan wéb ieu


Tanya patarosan dina kategori "Kolot" (patarosan anu khusus pikeun Kolot jalma autis anu nganggo situs ieu)

Pamaké - Sukarawan 1

Inpormasi sareng patarosan anu khusus pikeun para sukarelawan ngeunaan konsép Pérangan atanapi perkawis panggunaan wéb ieu


Tanya patarosan dina kategori "Sukarelawan" (patarosan khusus pikeun Sukarelawan anu ngabantosan kami)

Departemén 1

Inpormasi sareng patarosan ngeunaan Jurusan bantuan


Tanya patarosan dina kategori "Departemén" (departemén bantosan ti Autission.org)

Upami anjeun henteu mendakan jawaban di luhur, punten ngadamel koméntar anyar dina diskusi di handapeun halaman pikeun naroskeun patarosan anjeun.

Anjeun bakal dibéjaan ku email, kalayan tautan kana dokumén FAQ anyar anu didamel pikeun patarosan anjeun.
Anjeun ogé bakal tiasa naroskeun langkung detil dina diskusi anyar anu didamel di handapeun dokumén FAQ énggal.
Hatur nuhun.

---------

Punten perhatoskeun: anjeun aya di "Pitulung FAQ" bagian tina situs, dimaksudkeun pikeun ngabantosan anjeun ngagunakeun alat diusulkeun ku Autission, tapi teu pikeun nyayogikeun waleran ngeunaan "Mata pelajaran autisme" (anu tujuanana bagian "Patarosan & Jawaban".
Upami anjeun hoyong naroskeun "patarosan ngeunaan kasusah anu aya hubunganana sareng autisme atanapi non-autisme", anjeun henteu aya di tempat anu leres: punten nganggo tombol kahiji ménu (dilabélan "Patarosan") atanapi klik Ieuh. Hatur nuhun.

5 1 sora
artikel Peunteun

Update panungtungan: 27 / 08 / 2020

16 / 05 / 2020 91 Site_Admin Bantahan.org
total 0 Undian:
0

Dupi anjeun punten wartoskeun ka kami kumaha urang tiasa ningkatkeun dokumen ieu atanapi naon anu anjeun henteu resep? Hatur nuhun!

+ = Verifikasi Manusa atanapi Spambot?

tatamu
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Aranjeunna ngabantosan urang

Pencét logo pikeun terang kumaha
0
Kolaborasi kalayan gampang ku ngabagi pikiran anjeun dina diskusi ieu, hatur nuhun!x
()
x