gambar loader
Overlay Loka

Prinsip S031020 [Proyék ABLA | Prinsip]

Dokumén ieu ngan ukur tiasa diaksés ku jalma anu berwenang. Anjeun kedah * sahenteuna * didaptarkeun dina halaman wéb ieu. Upami diperlukeun, anjeun tiasa nganggo pamilih basa di belah katuhu luhur. Upami aya mamang atanapi patarosan, punten anggo bagian \ "Dukungan \" dina ménu utami. Hatur nuhun parantos ngartos.
tatamu
6 koméntar
pangkolotna
newest Paling Undian
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar
andreagramont
AutiPoints: 107
poé 15 ago

Kumaha carana abdi tiasa aksés kana dokumén

0

S003330_Autistan_GS
AutiPoints: 19
ngawalon andreagramont
poé 15 ago

Hai Andre sareng hatur nuhun pisan kana minat anjeun kana proyék anu muncul ieu. Kaseueuran dokumén disayogikeun pikeun pamilon proyék, nyaéta, dina prinsipna, wawakil organisasi atanapi otoritas publik, atanapi jalma autis anu henteu ngagambarkeun organisasi naon waé. Nanging, dina waktos ayeuna, kaseueuran dokumén anu "disayogikeun" ieu ampir kosong sabab éta mangrupikeun proyek anu nuju diwangun, janten henteu aya inpo penting anu leungit. Salajengna, hanjakalna, kami henteu tiasa ngasupan Bolivia di 20 nagara dina tahap mimiti proyék, bahkan di 80... Maca deui "

S003330_Autistan_GS
AutiPoints: 19
ngawalon S003330_Autistan_GS
poé 15 ago

PS Hapunten, kuring ningali yén anjeun parantos daptar pikeun grup "Kolot". Sareng ogé dina grup "Autistas". Hatur nuhun kanggo éta. Urang peryogi jalma-jalma anu wani maju, sanajan kaayaan siga hese atanapi henteu pasti. Kuring miharep anjeun rék masihan langkung seueur penjelasan ngeunaan naon anu anjeun laksanakeun (atanapi peryogikeun), salaku réspon, sahingga urang tiasa ningali kumaha ngatur situs ieu kalayan hadé, ngamungkinkeun para pamilon interaksi langkung épéktip dina tempat anu leres. Éta sigana langkung saé pikaresepeun pikeun ngadamel diskusi "umum" ieu umum, pikeun ngadorong pengunjung anu sanés pikeun ngalakukeun hal anu sami sareng anjeun: ngadaptar, tinggalkeun koméntar, jst. Biasana aya a... Maca deui "

Panungtungan diédit 15 dinten ka pengker ku Site_Admin
andreagramont
AutiPoints: 107
ngawalon S003330_Autistan_GS
poé 12 ago

Hatur nuhun pisan, kuring parantos ningali pesen anjeun. Éta bakal janten pelesir anu hébat pikeun kuring janten bagian aktip tina situs ieu.

1+
avatar

Aranjeunna ngabantosan urang

Pencét logo pikeun terang kumaha
6
0
Kolaborasi kalayan gampang ku ngabagi pikiran anjeun dina diskusi ieu, hatur nuhun!x
()
x