gambar loader
Overlay Loka

Bubuka pikeun Proyék ABLA

"Proyék ABLA" (Kahirupan Langkung Hadé pikeun Jalma Autis) mangrupikeun proyék kolaborasi internasional antara sadaya jalma sareng badan anu cocog, anu diusulkeun ku Organisasi Diplomatis Autistan dina raraga ningkatkeun kahirupan jalma autis ku cara ngirangan masalah sareng salah paham, anu ngandelkeun sistem Autisme, sareng:
- anu nempatkeun jalma anu autis dina puseur réfléksi sareng nyandak kaputusan,
- anu ngagunakeun alat Internét murah kanggo silih bantosan sareng pendidikan kulawarga,
- anu mamatahan ka pejabat pamaréntah.

Mangga tempo

pikeun Proyék ieu.

0 0 sora
artikel Peunteun
0
Bagikeun ieu di dieu:
tatamu
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Aranjeunna ngabantosan urang

Pencét logo pikeun terang kumaha
0
Kolaborasi kalayan gampang ku ngabagi pikiran anjeun dina diskusi ieu, hatur nuhun!x
()
x