gambar loader
Overlay Loka

Nyobian ngamimitian Grup Kolot

Buka Grup ieu

Saatos langkung ti sataun ayana Grup Kolot ieu jalma anu autis, Tanpa aktipitas (utamina kusabab padamelan konstruksi dina situs ieu), Tulisan ieu dimaksudkeun pikeun nyobaan ngamimitian ngajantenkeun Grup ieu hirup.

Éta bakal pikaresepeun diskusikeun di handapeun halaman ieu, dina koméntar, pikeun ningali naon anu tiasa dilakukeun pikeun ngamimitian.
Sareng pikeun ngaidentipikasi masalah téknis anu tetep kedah direngsekeun.

Kumaha carana aub dina ieu?

Anjeun tiasa males pisan dina komentar.

  • Disarankeun pikeun ngadaptar dina situs (anu tiasa dilakukeun dina hiji atanapi dua kali klik ku Telegram, Facebook atanapi Google), anu bakal masihan anjeun langkung seueur kamungkinan, tapi anjeun ogé tiasa ilubiung dina diskusi ieu tanpa didaptarkeun- Dina hal ieu, anjeun bakal dipenta pikeun nyayogikeun nami sareng alamat email, anu sistemna bakal ngirim réspon kana pesen anjeun.
    (Pariksa folder "spam" anjeun upami anjeun henteu ningali.)
  • Anjeun tiasa ngawaler langsung tina kotak surat anjeun, tanpa kedah ngakses halaman ieu (dimana réspon email anjeun bakal otomatis dilebetkeun).
  • Upami anjeun henteu kersa nuturkeun deui ngalangkungan email, cukup pencét tombol "bel" kanggo kéngingkeun "bel terluar", atanapi pencét tautan unsubscribe (khusus spésifik) dina email.

Ieu di handap mangrupikeun salinan tina paguneman sareng sepuh anu nyarios basa Spanyol (anu ogé autis), dipasang di tempat sanés dina situs éta, sareng tiasa janten titik awal pikeun diskusi anu produktif.

Penting pisan pikeun nyerat sakumaha leres-gancangna, supados tarjamahan mesin tiasa relevan sareng dipikaharti ku pamilon anu nyarios basa sanés anjeun.
Sacara téoritis, anjeun tiasa nyerat dina basa anu béda, tapi sistemna teu acan tiasa diuji sareng panginten ditingkatkeun.
Upami tarjamahanna henteu tiasa dianggo, muatkeun deui halaman na (contona nganggo Ctrl-R).



(Salinan paguneman)

(…) Kuring ningali yén anjeun parantos daptar pikeun grup "Kolot".

Sareng ogé dina grup "Autistas".
Hatur nuhun kanggo éta. Urang peryogi jalma-jalma anu wani maju, sanajan kaayaan siga hese atanapi henteu pasti.
Kuring miharep anjeun hoyong masihan langkung seueur penjelasan ngeunaan naon anu anjeun laksanakeun (atanapi peryogikeun), salaku réspon, sahingga urang tiasa ningali kumaha ngatur situs ieu kalayan hadé, ngamungkinkeun para pamilon interaksi langkung épéktip dina tempat anu leres.
Éta sigana langkung saé pikaresepeun pikeun ngadamel diskusi "umum" ieu umum, pikeun ngadorong pengunjung anu sanés pikeun ngalakukeun hal anu sami sareng anjeun: ngadaptar, tinggalkeun koméntar, jst.
Biasana aya "chat" khusus pikeun tiap kelompok, tapi dina waktos ayeuna ditumpurkeun kusabab kasusah téknis.
Hatur nuhun pisan.


andreagramont

Hatur nuhun pisan, kuring parantos ningali pesen anjeun. Éta bakal janten pelesir anu hébat pikeun kuring janten bagian aktip tina situs ieu.


5 1 sora
artikel Peunteun
2+
avataravatar
Bagikeun ieu di dieu:
tatamu
5 koméntar
pangkolotna
newest Paling Undian
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar
S003330_Autistan_GS
AutiPoints: 19
ngawalon Site_Admin
poé 12 ago

(Jelas, pernyataan ieu pikeun Perancis atanapi Inggris ogé valid pikeun saratus basa sanés anu sayogi. Salaku conto kuring ningali halaman ieu sacara lengkep ditampilkeun dina basa Spanyol.)

Dina kasus kasusah: Control-R

0

Aranjeunna ngabantosan urang

Pencét logo pikeun terang kumaha
5
0
Kolaborasi kalayan gampang ku ngabagi pikiran anjeun dina diskusi ieu, hatur nuhun!x
()
x