Milarian sukarelawan pikeun kolot autis di Kongo DRC

04: 13inwewengkon, Républik Démokratik Kongo, sukarelawan, Volontaires_fr, Blog Grup, Parent_CDby Site_Admin

Grup anu aya hubunganana Hello Kami milari sukarelawan anu nyarios basa Perancis pikeun ngabantosan kolot anu autis di Républik Démokratik Kongo (DRC). Misi utami nyaéta ngagunakeun sistem Project Manager kami (dina https://Autistance.org) pikeun ngalakukeun naon waé anu kedah dilakukeun, bari ngadamel tautan sarengContinue readingMilarian sukarelawan pikeun kolot autis di Kongo DRC

Bagikeun ieu di dieu: