Kacipta AutiWiki

15: 10inDinas bantosan [Dep], Organisasi Autis, wewengkon, Grup pikeun sadaya daérah dunya [Reg-ALL], Blog Grup, Bantahan.org, Manajemén AutiWiki [Dep-Serv_AutiWiki]by Site_Admin

Ti 08/09/2020, sistem MédiaWiki (dianggo ku Wikipedia) parantos dipasang dina https://AutiWiki.org. AutiWiki mangrupikeun palayanan anu ditawarkeun ku Autistance.org (sareng dikokolakeun dina Grup Kerja AutiWiki) kanggo ngawangun "basis pangetahuan" dina autisme pikeun rujukan gampang engké. Sistem ieu tiasa ngabantosan khususna pisanContinue readingKacipta AutiWiki

Bagikeun ieu di dieu: