gambar loader
Overlay Loka

Bubuka pikeun Proyék ABLA

"Proyék ABLA" (Hirup Anu Langkung Hadé pikeun Jalma Autis) mangrupikeun proyék kolaborasi internasional antara sadaya jalma sareng entitas anu pantes, diajukeun ku Organisasi Diplomatik Autistan pikeun ningkatkeun kahirupan jalma autis ku ngirangan masalah sareng salah paham , anu ngandelkeun sistem Autisitas, sareng:Continue readingBubuka pikeun Proyék ABLA

Bagikeun ieu di dieu:

Pangwangunan kolaboratif tina Laporan Autis ka Panitia PBB ngeunaan Hak-hak Jalma Anu Henteu Kabisa, ngeunaan tinjauan ayeuna ngeunaan Nagara Perancis

Kelompok Pakasaban (draf) 1 / Léngkah munggaran (pikeun sadayana): Analisis sareng koméntar kana dokumén rujukan, nyayogikeun unsur-unsur anu kedah dibarengan ku sumber (Tautan Internét, atanapi file anu napel sareng tiasa diterbitkeun) Konvénsi ngeunaan Hak-hak Pamiangan Anu Disabilitas Laporan Mimiti CRPD Umum Perancis (2015) LaporanContinue readingPangwangunan kolaboratif tina Laporan Autis ka Panitia PBB ngeunaan Hak-hak Jalma Anu Henteu Kabisa, ngeunaan tinjauan ayeuna ngeunaan Nagara Perancis

Bagikeun ieu di dieu:

Kacipta AutiWiki

Ti 08/09/2020, sistem MédiaWiki (dianggo ku Wikipedia) parantos dipasang dina https://AutiWiki.org. AutiWiki mangrupikeun palayanan anu ditawarkeun ku Autistance.org (sareng dikokolakeun dina Grup Kerja AutiWiki) kanggo ngawangun "basis pangetahuan" dina autisme pikeun rujukan gampang engké. Sistem ieu tiasa ngabantosan khususna pisanContinue readingKacipta AutiWiki

Bagikeun ieu di dieu:

Diskusi email sareng NARAHU ngeunaan krisis Coronavirus sareng upaya urang dialog [Autist Alliance | ServPub {NGARASA}]

Buka Grup Pakasaban anu cocog atanapi Daptar Tugas anu pakait dina jandela anu anyar Catetan: Khususna upami anjeun autis, tong ragu-ragu mairan ngeunaan bursa-bursa ieu ngalangkungan area koméntar di handapeun halaman. Ieu bakal aya gunana pikeun Autist Alliance pikeun diskusi salajengna.Continue readingDiskusi email sareng NARAHU ngeunaan krisis Coronavirus sareng upaya urang dialog [Autist Alliance | ServPub {NGARASA}]

Bagikeun ieu di dieu:

Relawan diperyogikeun pikeun: Perbaikan situs wéb (WordPress, BuddyPress, PHP, JavaScript, CSS…)

Halo Urang peryogi bantosan saha waé anu wawuh kana WordPress sareng panyandian, pikeun ningkatkeun situs Aut Autograpi.org urang (ngeunaan gotong royong pikeun jalma autistic sareng kulawarga). Upami anjeun hoyong nyobian ngabantosan kami, punten daptar ka Autission.org sareng sebatkeun alesanna saatos pendaptaran anjeun, sareng kamiContinue readingRelawan diperyogikeun pikeun: Perbaikan situs wéb (WordPress, BuddyPress, PHP, JavaScript, CSS…)

Bagikeun ieu di dieu:

Milarian sukarelawan pikeun kolot autis di Kongo DRC

Grup anu aya hubunganana Hello Kami milari sukarelawan anu nyarios basa Perancis pikeun ngabantosan kolot anu autis di Républik Démokratik Kongo (DRC). Misi utami nyaéta ngagunakeun sistem Project Manager kami (dina https://Autistance.org) pikeun ngalakukeun naon waé anu kedah dilakukeun, bari ngadamel tautan sarengContinue readingMilarian sukarelawan pikeun kolot autis di Kongo DRC

Bagikeun ieu di dieu:

Aranjeunna ngabantosan urang

Pencét logo pikeun terang kumaha