gambar loader
Overlay Loka

Nyiptakeun 5 Kadutaan anyar Autistan, sareng penjelasan ngeunaan sababaraha jinis Kadutaan kami

Kelompok Kerja pikeun [S004100] (Kedutaan) (dikhususkeun pikeun Organisasi Diplomasi Autistan) Kadutaan Anyar Ti bulan Agustus dugi ka Oktober 2020, Organisasi Diplomatik Autistan nyiptakeun 5 Kadutaan online anyar: - Di Albania: http://Autistan.al - Di Armenia: http://Autistan.am - Di Georgia: http://Autistan.ge - Di Vietnam: http://Autistan.vn - Di Wallis sareng Futuna: http://Autistan.wfContinue readingNyiptakeun 5 Kadutaan anyar Autistan, sareng penjelasan ngeunaan sababaraha jinis Kadutaan kami

Bubuka pikeun Proyék ABLA

"Proyék ABLA" (Hirup Anu Langkung Hadé pikeun Jalma Autis) mangrupikeun proyék kolaborasi internasional antara sadaya jalma sareng entitas anu cocog, diusulkeun ku Organisasi Diplomatik Autistan pikeun ningkatkeun kahirupan jalma autis ku ngirangan masalah sareng salah paham , anu ngandelkeun sistem Autisitas, sareng:Continue readingBubuka pikeun Proyék ABLA

Pangwangunan kolaboratif tina Laporan Alternatif ka Panitia PBB ngeunaan Hak-hak Jalma Anu Kurang Upaya, ngeunaan tinjauan ayeuna ngeunaan Nagara Perancis

Kelompok Pakaryan 1 / Léngkah munggaran (pikeun sadayana): Analisis sareng koméntar kana dokumén rujukan Mangga pencét dina tautan (biru) pikeun muka dokumén anu saluyu, anu anjeun tiasa masihan koméntar atanapi kontribusi anu manpaat pikeun Laporan: (Kanggo patarosan umum ngeunaan ieuContinue readingPangwangunan kolaboratif tina Laporan Alternatif ka Panitia PBB ngeunaan Hak-hak Jalma Anu Kurang Upaya, ngeunaan tinjauan ayeuna ngeunaan Nagara Perancis

Kacipta AutiWiki

Ti 08/09/2020, sistem MédiaWiki (dianggo ku Wikipedia) parantos dipasang dina https://AutiWiki.org. AutiWiki mangrupikeun palayanan anu ditawarkeun ku Autistance.org (sareng dikelola dina Grup Kerja AutiWiki) kanggo ngawangun "basis pangetahuan" dina autisme pikeun rujukan gampang engké. Sistem ieu tiasa ngabantosan khususna seueur pisanContinue readingKacipta AutiWiki

Diskusi email sareng NARAHU ngeunaan krisis Coronavirus sareng upaya urang dialog [Autist Alliance | ServPub {NGARASA}]

Buka Grup Pakasaban anu cocog atanapi Daptar Tugas anu pakait dina jandela anu anyar Catetan: Khususna upami anjeun autis, tong ragu-ragu mairan ngeunaan bursa-bursa ieu ngalangkungan area koméntar di handapeun halaman. Ieu bakal aya gunana pikeun Autist Alliance pikeun diskusi salajengna.Continue readingDiskusi email sareng NARAHU ngeunaan krisis Coronavirus sareng upaya urang dialog [Autist Alliance | ServPub {NGARASA}]

Relawan diperyogikeun pikeun: Perbaikan situs wéb (WordPress, BuddyPress, PHP, JavaScript, CSS…)

Halo Urang peryogi bantosan saha waé anu wawuh kana WordPress sareng panyandian, pikeun ningkatkeun situs Aut Autograpi.org urang (ngeunaan gotong royong pikeun jalma autistic sareng kulawarga). Upami anjeun hoyong nyobian ngabantosan kami, punten daptar ka Autission.org sareng sebatkeun alesanna saatos pendaptaran anjeun, sareng kamiContinue readingRelawan diperyogikeun pikeun: Perbaikan situs wéb (WordPress, BuddyPress, PHP, JavaScript, CSS…)

Milarian sukarelawan pikeun kolot autis di Kongo DRC

Grup anu aya hubunganana Hello Kami milari sukarelawan anu nyarios basa Perancis pikeun ngabantuan kolot anu autis di Républik Démokratik Kongo (DRC). Misi utami nyaéta nganggo sistem Manajer Proyék kami (dina https://Autistance.org) pikeun ngalakukeun naon waé anu kedah dilakukeun, bari ngalakukeun hubungan sarengContinue readingMilarian sukarelawan pikeun kolot autis di Kongo DRC

Aranjeunna ngabantosan urang

Pencét logo pikeun terang kumaha