gambar loader
Overlay Loka

Ngeunaan bédana sareng asosiasi sepuh

Ningali 3 benang balesan
  • nu ngarang
    Posts
    • #3774
      FDpx
      nu miluan
      @ fr_fredel001
      AutiPoints: 0 AP

      Kuring ngajukeun pikeun nambihan kolot atanapi sahanteuna asosiasi baraya anu gaduh autisme anu nampilkeun dirina salaku "asosiasi autis" tapi dianggo pikeun kolot pikeun ngarugikeun jalma autis (anu jelas contona ngeunaan perbedaan urang sudut pandang pikeun visi maranéhanana kaasup dina ngurus budak-budak).

      0
    • #4152

      (Topik diciptakeun pikeun ngajantenkeun usul FDpx anu dipasang di tempat sanés)

      0
    • #4156

      Sampurasun FDpx

      Kuring ngamimitian ngatur Forum Alliance Autiste, pikeun tiasa ngalih kana sumbangan anjeun anu aya patalina sareng masalah sareng pakumpulan kolot.

      Jigana bakal saé pikeun masihan langkung seueur detil atanapi conto masalah sapertos kieu (sanaos aranjeunna sigana jelas atos priori), sareng ogé ngabahas kanggo ningali naon anu tiasa urang laksanakeun.

      Pikeun éta butuh langkung ti dua. Dina waktos ayeuna ampir teu aya anu aya dina forum ieu ...

      Kanggo waktos ayeuna, poko ieu aya dina "Forum Alliance Autiste" / "To be sorted", tapi engké sigana kuring mah éta tiasa "disimpen" dina "Representativeness" atanapi dina "AssoParents" (?).

      Pikeun tiasa ilubiung dina Autist Alliance Forum (lain dina bagian "To be sorted") anjeun kedah janten anggota Autist Alliance. Éta henteu sesah sareng teu aya biaya naon-naon, tapi kuring henteu gaduh waktos kanggo ngaropea situs AllianceAutiste.org pikeun ngajadikeun otomatis pendaptaran. Dasarna, anjeun ngan ukur kedah nampi piagam Autist Alliance (anu henteu acan online).

      0
    • #6280

      ujian

      0
Ningali 3 benang balesan
  • Anjeun kudu asup log pikeun ngawalon topik ieu.

Aranjeunna ngabantosan urang

Pencét logo pikeun terang kumaha