gambar loader
Overlay Loka

Ngeunaan bédana sareng asosiasi sepuh

Ningali 3 benang balesan
  • nu ngarang
    Posts
    • #3774
      FDpx
      nu miluan
      @ FR_FreDel001
      AutiPoints: 0 AP

      Kuring ngajukeun pikeun nambah kolotna atanapi sahenteuna asosiasi jalma anu autist deukeut anu nampilkeun diri salaku "asosiasi autistik" tapi damel pikeun kolotna pikeun ngarusak jalma autistic (anu jelas contona ngeunaan bedana urang sudut pandang visi pikeun citakan di sakola daycare.

      Bagikeun ieu di dieu:
      0
    • #4152
      Site_Admin
      ForumAdmin
      topik Author
      @site_admin
      AutiPoints: 459 AP

      (Topik diciptakeun pikeun ngajantenkeun usul FDpx anu dipasang di tempat sanés)

      Bagikeun ieu di dieu:
      0
    • #4156
      Site_Admin
      ForumAdmin
      topik Author
      @site_admin
      AutiPoints: 459 AP

      Sampurasun FDpx

      Kuring mimiti ngatur Forum Alliance Autiste, pikeun tiasa mindahkeun kontribusi anjeun ngeunaan masalah sareng asosiasi kolotna.

      Kuring nyangka bakal langkung saé masihan langkung seueur rinci atanapi conto ngeunaan jinis-masalah ieu (sanaos upami jelas sigana hiji priori), sareng ogé ngabahas ningali naon anu tiasa urang lakukeun ngeunaan éta.

      Pikeun anu peryogi langkung langkung ti dua. Pikeun momen aya boro aya jalma dina ieu forum ...

      Kanggo momen ieu, topik ieu aya dina "Forum Alliance Autiste" / "Nyortir", tapi engke kuring sigana yén éta bisa "disusun" dina "Representativeness" atanapi dina "AssoParents" (?).

      Pikeun tiasa milu dina Forum Alliance Autistic (salain ti bagian "Nyusun"), anjeun kedah janten anggota Autistic Alliance. Henteu hese sareng biaya na teu aya biaya, tapi kuring teu acan gaduh waktos nyusun situs AllianceAutiste.org pikeun ngajadikeun otomatis pendaptaran. Dasarna, anjeun kedah nampi piagam Autistic Alliance (anu henteu acan online).

      Bagikeun ieu di dieu:
      0
    • #6280
      Site_Admin
      ForumAdmin
      topik Author
      @site_admin
      AutiPoints: 459 AP

      ujian

      Bagikeun ieu di dieu:
      0
Ningali 3 benang balesan
  • Anjeun kudu asup log pikeun ngawalon topik ieu.
Bagikeun ieu di dieu:

Aranjeunna ngabantosan urang

Pencét logo pikeun terang kumaha