gambar loader
Overlay Loka

Bubuka pikeun Proyék ABLA

"Proyék ABLA" (Hirup Anu Langkung Hadé pikeun Jalma Autis) mangrupikeun proyék kolaborasi internasional antara sadaya jalma sareng entitas anu pantes, diajukeun ku Organisasi Diplomatik Autistan pikeun ningkatkeun kahirupan jalma autis ku ngirangan masalah sareng salah paham , anu ngandelkeun sistem Autisitas, sareng:Continue readingBubuka pikeun Proyék ABLA

Bagikeun ieu di dieu:

Kacipta AutiWiki

Ti 08/09/2020, sistem MédiaWiki (dianggo ku Wikipedia) parantos dipasang dina https://AutiWiki.org. AutiWiki mangrupikeun palayanan anu ditawarkeun ku Autistance.org (sareng dikokolakeun dina Grup Kerja AutiWiki) kanggo ngawangun "basis pangetahuan" dina autisme pikeun rujukan gampang engké. Sistem ieu tiasa ngabantosan khususna pisanContinue readingKacipta AutiWiki

Bagikeun ieu di dieu:

Relawan diperyogikeun pikeun: Perbaikan situs wéb (WordPress, BuddyPress, PHP, JavaScript, CSS…)

Halo Urang peryogi bantosan saha waé anu wawuh kana WordPress sareng panyandian, pikeun ningkatkeun situs Aut Autograpi.org urang (ngeunaan gotong royong pikeun jalma autistic sareng kulawarga). Upami anjeun hoyong nyobian ngabantosan kami, punten daptar ka Autission.org sareng sebatkeun alesanna saatos pendaptaran anjeun, sareng kamiContinue readingRelawan diperyogikeun pikeun: Perbaikan situs wéb (WordPress, BuddyPress, PHP, JavaScript, CSS…)

Bagikeun ieu di dieu:

Milarian sukarelawan pikeun kolot autis di Kongo DRC

Grup anu aya hubunganana Hello Kami milari sukarelawan anu nyarios basa Perancis pikeun ngabantosan kolot anu autis di Républik Démokratik Kongo (DRC). Misi utami nyaéta ngagunakeun sistem Project Manager kami (dina https://Autistance.org) pikeun ngalakukeun naon waé anu kedah dilakukeun, bari ngadamel tautan sarengContinue readingMilarian sukarelawan pikeun kolot autis di Kongo DRC

Bagikeun ieu di dieu:

Aranjeunna ngabantosan urang

Pencét logo pikeun terang kumaha