gambar loader
Overlay Loka

Presentasi tina konsép Auténtitas

ngadaptar dieu - Lebetkeun didieu

Bantahan mangrupikeun alat multi-fungsi
pikeun silih bantosan antara jalma autistik
sareng sepuh kalayan bantosan sukarelawan.

Éta gumantung kana halaman wéb ieu, sareng éta gratis.

komponén

Patarosan & Jawaban

Ieu mangrupikeun sistem patarosan sareng jawaban anu aya hubunganana sareng autisme sareng non-autisme.
Hatur nuhun kana sora-sora, jawaban anu pangsaéna dina sacara otomatis dilereskeun di luhur.
Sistem ieu kedah manpaat pikeun jalma sanés autis pikeun kéngingkeun waleran ti jalma autis (anu langkung terang ngeunaan pangalaman janten autis) sareng, Sacara timbal balik, éta ogé kedah ngabantosan ngajawab patarosan jalma autis ngeunaan non-autisme.

Buka komponén Patarosan & Jawaban dina jandéla anu énggal

Sawala

Dina Forum Anjeun tiasa ngabahas ngeunaan masalah atanapi masalah anu aya hubunganana sareng autisme atanapi ka organisasi atanapi proyék kami, bahkan upami anjeun henteu bagian ti Grup kerja.
Kaseueuran Forum dihubungkeun ka Grup Working atanapi Grup Persons.

Buka daptar sadaya Forum dina jandela nu anyar

Gawean Grup (Organisasi)

Grup Pakasaban (pikeun Organisasi) mangrupikeun salah sahiji komponén anu paling penting: éta dipaké pikeun nyayogikeun bantosan pikeun pangguna autis sareng kolotna, kana "Layanan" kami, sareng konsép sareng halaman wéb anu sanésna.

Buka daptar Grup Gawe pikeun Organisasi dina jandela nu anyar

Grup Orang

Grup ieu ngabantosan pangguna pikeun pendak sareng kolaborasi numutkeun "jinis pangguna" na atanapi daérahna.

Buka daptar Grup Grup Orang dina jandela nu anyar

"Departemen"

"Departemén" dianggo pikeun sababaraha jinis bantosan, utamina ka Relawan.

Buka daptar Departemén bantosan dina jandela anu anyar

Services

Ieu jasa anu diusulkeun ka jalma anu autistic sareng ka kolotna, sapertos:
- Layanan Dukungan Darurat (eusina, ku "Tim Anti-Bunuh diri"),
- "AutiWiki" (basa pangetahuan, patarosan sareng jawaban, pitunjuk resolusi - dina konstruksi),
- Layanan Pakasaban (nuju diwangun),
- sareng anu sanesna di payun (ngeunaan sababaraha kabutuhan, sapertos perumahan, kasihatan, kreativitas, ékspérimén sareng perjalanan, sareng sajabana)

"Pangwangunan"

Bagéan ieu dimaksudkeun pikeun ngabantosan pangguna pikeun ngamekarkeun proyék-proyék na alat, sistem, metode, sareng hal-hal anu sanés pikeun kaperluan autistic.


Rojongan ngeunaan situs

Bagian anu aya patarosan sareng jawaban ngeunaan masalah téknis atanapi perkawis konsép Usul.

Buka FAQ Pitulung dina jandela anyar

Komponén dipasang dina waktos hareup

"Kabutuhan sareng Proposal" : Ieu bakal ngumumkeun paménta pitulung sareng usulan sukarela, sareng ogé daptar padamelan.

"AutPerNets"

Komponén konci anu sanés nyaéta sistem "AutPerNets" (pikeun "Jaringan Pribadi Autis").

Unggal jalma autis tiasa ngagaduhan AutPerNet nyalira di dieu (anu tiasa dikokolakeun ku kolotna upami diperyogikeun); éta dirarancang pikeun ngumpulkeun sareng "nyinkronkeun" sadaya jalma anu "sakitar" jalma anu autis atanapi anu tiasa ngabantosan anjeunna, pikeun ngabagi inpormasi sareng kaayaan, nempel kana strategi anu koheren.

Saleresna, aturan kedah teras-sami, sareng éta kedah diterapkeun ku cara anu sami, upami henteu bakal dianggap teu adil atanapi absurd, janten aranjeunna moal dituturkeun.

Kolotna tiasa nganggo AutPerNet maranéhanana pikeun unggah ngarékam pidéo ngeunaan kaayaan atanapi paripolah barudak autistic maranéhna, sareng aranjeunna tiasa ngondang sababaraha pangguna anu aranjeunna percanten, supados nganalisa aranjeunna sareng mendakan penjelasanna.

Siga sadayana kelompok, aranjeunna tiasa ngagaduhan ruangan pasamoan video sorangan.

AutPerNets mangrupikeun grup pribadi atanapi disumputkeun, kusabab alesan kaamanan anu jelas.

Sareng aranjeunna gratis, sapertos sadaya jasa anu disayogikeun ku Bantuan.

pakakas

Tarjamahan otomatis

Sistem ieu ngamungkinkeun saha waé di dunya pikeun kolaborasi, tanpa halangan.


Sistem Manajemén Proyek

Ieu mangrupikeun komponén inti situs.
Éta ngamungkinkeun pikeun nyiptakeun sababaraha proyék dina grup naon waé (Grup Pakasaban, Kelompok Jalma, "AutPerNets").
Masing-masing proyek tiasa gaduh tonggak, daptar tugas, tugas, sub-tugas, koméntar, tarikh akhir, jalma anu tanggung jawab, dewan Kanban, Gantt chart, jsb.

Upami anjeun parantos log in, anjeun tiasa:

- Tingali daptar Tugas dina {* DEMO * project}, dina jandela nu anyar

- Tingali sadaya Proyék Anjeun (dimana anjeun pamilon anu otorisasi) dina jandela nu anyar

Tarjamah téks obrolan

Omongan ieu, aya dina unggal kelompok, ngajantenkeun diskusi antara pangguna anu teu nganggo basa anu sami.
Sababaraha grup ogé ngagaduhan sistem obrolan khusus anu disingkronkeun sareng aplikasi "Telegram", ngamungkinkeun ngabahas didieu sareng di grup Telegram urang dina waktos anu sami.


dokumén

Hal ieu ngamungkinkeun para pangguna milarian inpormasi ngeunaan konsép Pamaréntahan, ngeunaan situs sareng cara ngagunakeun komponén sareng alat, sareng ngeunaan rupa-rupa proyek Paguyuban Migawe.
Beda ti AutiWiki, nyaéta pikeun inpormasi ngeunaan autisme.

Buka Dokumén dina jandela nu anyar

Video Obrolan

Pikeun para pangguna anu log in, kami nyayogikeun cara pikeun dibahas sacara gampang ku sora (nganggo atanapi henteu nganggo webcam), pikeun netelakeun sababaraha aspék proyék, atanapi silih bantosan.


Rapat Virtual Rapat pikeun Grup

Masing-masing Grup gaduh kamar Rapat Virtual nyalira, dimana mungkin ngabahas audio sareng video, nganggo obrolan téks, kanggo ngabagi layar desktop, sareng angkat tangan.


Komentar dibales ku email

Alat ieu ngamungkinkeun para pangguna pikeun némbalan ku email kana jawaban anu aranjeunna tampi ku email kana koméntarna. Ieu tiasa manpaat pikeun jalma anu henteu hoyong teras-terasan nganjang atanapi lebet kana situs.

Alat pikeun dipasang pas

"Komentar Lengket Catetan" : Alat ieu ngamungkinkeun pamilon proyék-proyék tangtu pikeun nambihan koméntar sapertos "catetan caket" dimana waé dina halaman, pikeun ngabahas poin anu pas sareng kolega.

"Catetan Anggota" : Alat ieu ngamungkinkeun para pangguna nyandak catetan pribadi dimana waé dina situs (sapertos salami rapat), sareng nyimpen aranjeunna sareng ngatur.

Proyek ABLA

"Proyék ABLA" (Kahirupan Langkung Hadé pikeun Jalma Autis) mangrupikeun proyék kolaborasi internasional antara sadaya jalma sareng badan anu cocog, anu diusulkeun ku Organisasi Diplomatis Autistan dina raraga ningkatkeun kahirupan jalma anu autistis ku ngirangan salah paham sareng masalah, anu gumantung kana sistem Otoritas.

Tingali presentasi Proyék ABLA dina jandela anu anyar

Gabung petualangan

Entong sieun ku katingali pajeulitna
atanapi ku ideu yén "anjeun moal tiasa ngalakukeun éta".
Ngan ukur ékspérimén sababaraha hal anyar, sapertos anu kami laksanakeun.
Saha waé tiasa ngabantosan, teu aya anu gunana.
Bantuan henteu méwah pikeun jalma anu autisist.

Ngadamel akun anjeun ayeuna, éta gampang...

rinci deui

Pencét di dieu pikeun mintonkeun inpormasi anu langkung lengkep ngeunaan konsép Pérangan.

    Konsep ieu pitulung praktis pikeun individu anu autistic nyaéta pelengkap ti Autistan.org, anu ngeunaan cukang lantaran autisme sacara umum (khususna sareng otoritas umum) sareng henteu pikeun kasus individu.

    Proyék ieu sistem bantosan silih dipikabutuh kusabab agénsi umum sareng lembaga sanésna henteu masihan (atanapi sakedik pisan) pitulung anu diperyogikeun pikeun jalma autistic (sareng kulawarga).

    Sapertos sadaya konsep urang, ieu jalma autis anu aya di tengah proyek.
    Tapi, bertentangan sareng konsép "Autistan", didieu urang - autis - aya di tengah tapi urang henteu ngarahkeun sadayana.
    Kami hoyong sistem tulung-tulungan sareng ngabagi dumasar kana ideu yén sadayana peryogi dulur, sareng yén jalma anu autis atanapi kolotna tiasa ngirangan kasusah urang ku ngalakukeun hal-hal anu nyalira.

    Salah sahiji dasar tina konsép ieu nyaéta yén unggal jalma anu autistic butuh jaringan pribadi ngabantosan diri. Éta atra, tapi jarang aya.

    Proyék ieu ukur tiasa ngahasilkeun hasil ngan ukur partisipasi ageung jalma.

    Pikeun gaduh ruang kerja tunggal, konsep "Bantosan" ogé ngatur realisasi (tapi sanés arahna) tina sadaya proyék pikeun konsep sareng situs sanés (Autistan, sareng situs sanésna "non-Autistan", contona di Perancis) , hatur nuhun kana sistem Manajemén Proyek na.

    Punten perhatoskeun ogé yén, sanaos kanyataan yén sababaraha Grup Pagawé di dieu tiasa ngabantosan sababaraha situs sanés kami anu ngagaduhan tindakan "aktivis" atanapi bahkan "politik", Autistance.org ngan ukur alat, sanés organisasi, teu ngagaduhan Peran "aktivis" atanapi "politik" (atanapi niat sapertos kitu), sareng yén kaputusan "strategis" henteu dicandak di dieu.
    Ku sabab kitu, diskusi ngeunaan kawijakan, prinsip, tiori, hipotesis, sareng anu sanes, henteu aya dina ruang lingkup Autistance.org, umumna produktif di dieu, sareng tiasa dilarang di kalolobaan daérah situs (dina sistem Manajemén Proyék sareng dina sakumna bagian umum Forum).

    Panungtung tapi teu saeutik: dina Obrolan Video, para pangguna anu kadaptar tiasa ngabahas ngeunaan naon anu aranjeunna pikahoyong: langkung saé ngeunaan ngabantosan masarakat autis tangtosna, tapi kamar obrolan ieu sanés didamel pikeun "damel" sareng teu aya kaputusan anu bakal dicandak di dinya.
    Saleresna, sadaya léngkah penting tina "karya" kedah dilakukeun ku tinulis (khususna, dina sistem Manajemen Proyék), dina raraga:

    • supaya tiasa ngajamin equity pikeun jalma anu henteu milu kana rapat langsung;
    • nganalisis aranjeunna engké (salaku conto, pikeun ngartos kasalahan);
    • sareng ogé supados tiasa dianggo deui salaku conto pikeun proyék-proyék anu sami (atanapi solusi) di hareup ku jalma-jalma autistic atanapi kulawarga sanésna di dunya.

    Henteu aya anu mayar kanggo nganggo Autistance.org, atanapi biaya disumputkeun: sadayana gratis.
    Jalma anu hoyong ngabantosan urang mayar tagihan urang tiasa ngadamel sakedik sumbangan ngaliwatan Autistan.shop.

    5 1 sora
    artikel Peunteun
    +5
    Bagikeun ieu di dieu:
Ngalanggan diskusi ieu
ngabéjaan tina
tatamu
1 komentar
pangkolotna
newest Paling Undian
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar
henteu aya namina
henteu aya namina
tatamu
bulan 4 ago

Tés koméntar anonim

0

Aranjeunna ngabantosan urang

Pencét logo pikeun terang kumaha
1
0
Kolaborasi kalayan gampang ku ngabagi pikiran anjeun dina diskusi ieu, hatur nuhun!x
()
x