gambar loader
Overlay Loka

Patarosan & Jawaban (ngeunaan kasusah anu aya hubunganana sareng autisme atanapi non-autisme)

2 sora
455 pintonan
Halo, kuring gaduh kasusah indrawi. Abdi panas pisan (usum panas), kuring ngaluarkeun kaos oblong, sareng sacara langsung kuring karasa tiis (sareng kuring hoyong nangis, sapertos orok). Janten kuring nyéépkeun waktos angkat sareng nganggo kaos oblong. Atanapi kanggo ...
Némbongkeun hasil 5

Aranjeunna ngabantosan urang

Pencét logo pikeun terang kumaha