Pangwangunan kolaboratif tina Laporan Autis ka Panitia PBB ngeunaan Hak-hak Jalma Anu Henteu Kabisa, ngeunaan tinjauan ayeuna ngeunaan Nagara Perancis

07: 09inOrganisasi Autis, AllianceAutiste, wewengkon, Perancis, Blog Grup, AllianceAutiste | OrgIntl | UN-CDPHby Eric Lucas

Kelompok Pakasaban (draf) 1 / Léngkah munggaran (pikeun sadayana): Analisis sareng koméntar kana dokumén rujukan, nyayogikeun unsur-unsur anu kedah dibarengan ku sumber (Tautan Internét, atanapi file anu napel sareng tiasa diterbitkeun) Konvénsi ngeunaan Hak-hak Pamiangan Anu Disabilitas Laporan Mimiti CRPD Umum Perancis (2015) LaporanContinue readingPangwangunan kolaboratif tina Laporan Autis ka Panitia PBB ngeunaan Hak-hak Jalma Anu Henteu Kabisa, ngeunaan tinjauan ayeuna ngeunaan Nagara Perancis

Bagikeun ieu di dieu: