gambar loader
Overlay Loka

Presentasi tina konsép Auténtitas

Lebetkeun didieu

Bantahan mangrupikeun alat multi-fungsi
pikeun silih bantosan antara jalma autistik
sareng sepuh kalayan bantosan sukarelawan.

Éta gumantung kana halaman wéb ieu, sareng éta gratis.

komponén

Patarosan & Jawaban

Ieu mangrupikeun sistem patarosan sareng jawaban anu aya hubunganana sareng autisme sareng non-autisme.
Hatur nuhun kana sora-sora, jawaban anu pangsaéna dina sacara otomatis dilereskeun di luhur.
Sistem ieu kedah kapayunna pikeun jalma anu henteu autisistis pikeun éntosan jawaban ti jalma autisistis (anu langkung terang ngeunaan pangalaman anu autisistis) sareng, sabalikna, éta ogé kedah ngabantosan patarosan séhat autistis ngeunaan non-autisme.

Buka komponén Pertanyaan & Jawaban dina jandela nu anyar

Sawala

Dina Forum Anjeun tiasa ngabahas ngeunaan masalah atanapi masalah anu aya hubunganana sareng autisme atanapi ka organisasi atanapi proyék kami, bahkan upami anjeun henteu bagian ti Grup kerja.
Kaseueuran Forum dihubungkeun ka Grup Working atanapi Grup Persons.

Buka daptar sadaya Forum dina jandela nu anyar

Gawean Grup (Organisasi)

Grup Gawé (pikeun Organisasi) mangrupikeun salah sahiji komponén anu paling penting: aranjeunna dianggo pikeun ngabantosan pitulung pikeun para autistic sareng sepuhna, ka "Layanan" kami, sareng konsep sareng situs wéb kami.

Buka daptar Grup Gawe pikeun Organisasi dina jandela nu anyar

Grup Orang

Grup ieu ngabantosan pangguna pikeun nyumponan sareng kolaborasi numutkeun "jinis pamaké" atanapi daérahna.

Buka daptar Grup Grup Orang dina jandela nu anyar

"Departemen"

“Departemen” digunakeun pikeun sagala rupa jinis pitulung, hususna ka Sukarawan.

Buka daptar Departemén bantosan dina jandela anu anyar

Services

Ieu jasa anu diusulkeun ka jalma anu autistic sareng ka kolotna, sapertos:
- Palayanan Bantuan Darurat (kanggo dilakukeun, sareng "Tim Anti Pembunuhan"),
- hiji "AutiWiki" (dasar pangaweruh, patarosan sareng jawaban, Panungtun resolusi - dina konstruksi),
- Layanan Pakasaban (nuju diwangun),
- sareng deui ka hareupna (ngeunaan rupa-rupa kaperluan, sapertos perumahan, kasehatan, kreativitas, ékspérimén sareng perjalanan, jsb)

"Ngembangkeun"

Bagéan ieu dimaksudkeun pikeun ngabantosan pangguna pikeun ngamekarkeun proyék-proyék na alat, sistem, metode, sareng hal-hal anu sanés pikeun kaperluan autistic.


Rojongan ngeunaan situs

Bagian anu aya patarosan sareng jawaban ngeunaan masalah téknis atanapi perkawis konsép Usul.

Buka FAQ Pitulung dina jandela anyar

Komponén dipasang dina waktos hareup

"Iklan" : Ieu bakal ngumumkeun paménta pitulung sareng usulan sukarela, sareng ogé daptar padamelan.

AutiWiki : Kanggo ngabagi inpormasi anu leres ngeunaan autisisme, ditulis ku jalma anu autistic anu bakal - mugia - ngahiji kana proyék ieu.

"AutPerNets"

Komponén konci anu sanésna nyaéta sistem "AutPerNets" (pikeun "Jaringan Pribadi Autistik").

Saban jalma anu autisistis tiasa gaduh AutPerNet sorangan di dieu (anu tiasa diurus ku kolotna upami diperyogikeun); eta dirancang pikeun ngumpulkeun sareng "nyingkronkeun" sadayana jalma anu "sakitar" jalma anu autistic atanapi anu tiasa ngabantosan anjeunna, supados ngabagi inpormasi sareng kaayaan, pikeun napel dina strategi anu koheren.

Mémang, aturan kedah sami-sami sami, sareng aranjeunna kedah diterapkeun cara anu sami, upami henteu, éta bakal katempona salaku teu adil atanapi pimanaeun, ku sabab éta moal dituturkeun.

Kolotna tiasa nganggo AutPerNet maranéhanana pikeun unggah ngarékam pidéo ngeunaan kaayaan atanapi paripolah barudak autistic maranéhna, sareng aranjeunna tiasa ngondang sababaraha pangguna anu aranjeunna percanten, supados nganalisa aranjeunna sareng mendakan penjelasanna.

Siga sadayana kelompok, aranjeunna tiasa ngagaduhan ruangan pasamoan video sorangan.

AutPerNets mangrupikeun grup pribadi atanapi disumputkeun, kusabab alesan kaamanan anu jelas.

Sareng aranjeunna gratis, sapertos sadaya jasa anu disayogikeun ku Bantuan.

pakakas

Tarjamahan otomatis

Sistem ieu ngamungkinkeun saha waé di dunya pikeun kolaborasi, tanpa halangan.



Sistem Manajemén Proyek

Ieu mangrupikeun komponén inti situs.
Ngidinan pikeun nyiptakeun rupa-rupa proyek dina kelompok naon waé (Paguyuban Migawe, Kelompok Persona, "AutPerNets").
Masing-masing proyek tiasa gaduh tonggak, daptar tugas, tugas, sub-tugas, koméntar, tarikh akhir, jalma anu tanggung jawab, dewan Kanban, Gantt chart, jsb.

Upami anjeun parantos log in, anjeun tiasa:

- Tingali daptar Tugas dina {* DEMO * project}, dina jandela nu anyar

- Tingali sadaya Proyék Anjeun (dimana anjeun pamilon anu otorisasi) dina jandela nu anyar

Tarjamah téks obrolan

Omongan ieu, aya dina unggal kelompok, ngajantenkeun diskusi antara pangguna anu teu nganggo basa anu sami.
Sababaraha grup ogé ngagaduhan sistem obrolan khusus anu disinkronikeun sareng aplikasi "Telegram", anu ngamungkinkeun ngabahas di dieu sareng dina grup Telegram urang dina waktos anu sami.



dokuméntasi

Hal ieu ngamungkinkeun para pangguna milarian inpormasi ngeunaan konsép Pamaréntahan, ngeunaan situs sareng cara ngagunakeun komponén sareng alat, sareng ngeunaan rupa-rupa proyek Paguyuban Migawe.
Beda ti AutiWiki, nyaéta pikeun inpormasi ngeunaan autisme.

Buka Dokumén dina jandela nu anyar

Video Obrolan

Pikeun para pangguna anu log in, kami nyayogikeun cara pikeun dibahas sacara gampang ku sora (nganggo atanapi henteu nganggo webcam), pikeun netelakeun sababaraha aspék proyék, atanapi silih bantosan.



Rapat Virtual Rapat pikeun Grup

Masing-masing Grup gaduh kamar Rapat Virtual nyalira, dimana mungkin ngabahas audio sareng video, nganggo obrolan téks, kanggo ngabagi layar desktop, sareng angkat tangan.

Tingali conto dina jandela nu anyar

Alat pikeun dipasang pas

"Koméntar Lengket" : Alat ieu ngamungkinkeun pamilon proyék tertentu pikeun nambihan koméntar sapertos "catetan lengket" di mana waé dina halaman, supados tiasa ngabahas titik anu pas sareng kolega.

"E-mail Komentar tiasa dipales" : Alat ieu ngamungkinkeun para pangguna pikeun ngabales email ka jawaban anu aranjeunna katampi ku email ka komentar. Ieu tiasa mangpaat pikeun jalma anu henteu daék nganjang atanapi ngadaptarkeun kana wéb.

"Catetan Panganggo" : Alat ieu ngamungkinkeun para pangguna nyandak catetan pribadi dimana waé dina situs (sapertos salami rapat), sareng nyimpen aranjeunna sareng ngatur.

Proyek ABLA

"Proyék ABLA" (A Life Life Better for the Autistic person) mangrupikeun hiji proyék kolaborasi internasional antara sadaya jalmi sareng badan éntitas, anu diusulkeun ku Organisasi Diplomatis Autistan dina raraga ningkatkeun kahirupan jalma anu autistis ku ngirangan salah paham sareng masalah, anu gumantung kana sistem Otoritas.

Tingali presentasi Proyék ABLA dina jandela anu anyar

Gabung petualangan

Entong sieun ku katingali pajeulitna
atanapi ku ideu anu "anjeun moal tiasa ngalakukeun éta".
Ngan ukur ékspérimén sababaraha hal anyar, sapertos anu kami laksanakeun.
Saha waé tiasa ngabantosan, teu aya anu gunana.
Bantuan henteu méwah pikeun jalma anu autisist.

Damel rekening anjeun ayeuna, éta gampang...

rinci deui

Pencét di dieu pikeun mintonkeun inpormasi anu langkung lengkep ngeunaan konsép Pérangan.

    Konsep ieu pitulung praktis pikeun individu anu autistic nyaéta pelengkap ti Autistan.org, anu ngeunaan cukang lantaran autisme sacara umum (khususna sareng otoritas umum) sareng henteu pikeun kasus individu.

    Proyék ieu sistem bantosan silih dipikabutuh kusabab agénsi umum sareng lembaga sanésna henteu masihan (atanapi sakedik pisan) pitulung anu diperyogikeun pikeun jalma autistic (sareng kulawarga).

    Sapertos sadaya konsep urang, didieu mangrupikeun jalma anu autistic anu aya dina pusat proyék.
    Tapi, bertentangan sareng konsép "Autistan", di dieu urang - otétik - aya di tengahna tapi urang henteu ngarahkeun sadayana.
    Kami hoyong sistem tulung-tulungan sareng ngabagi dumasar kana ideu yén sadayana peryogi dulur, sareng yén jalma anu autis atanapi kolotna tiasa ngirangan kasusah urang ku ngalakukeun hal-hal anu nyalira.

    Salah sahiji dasar tina konsép ieu nyaéta yén unggal jalma anu autistic butuh jaringan pribadi ngabantosan diri. Éta atra, tapi jarang aya.

    Proyék ieu ukur tiasa ngahasilkeun hasil ngan ukur partisipasi ageung jalma.

    Pikeun gaduh ruang kerja tunggal, konsep "Bantosan" ogé ngatur realisasi (tapi sanés arahna) tina sadaya proyék pikeun konsep sareng situs sanés (Autistan, sareng situs sanésna "non-Autistan", contona di Perancis) , hatur nuhun kana sistem Manajemén Proyek na.

    Punten perhatoskeun ogé, sanaos sababaraha kanyataan yén Grup Gawé di dieu tiasa ngabantosan sababaraha situs kami anu ngagaduhan "aktivis" atanapi "tindakan politik", Autistance.org ngan ukur alat, sanes organisasi, teu gaduh "Aktivis" atanapi "politik" peran (atanapi niat sapertos kitu), sareng yén kaputusan "strategis" henteu dilaksanakeun di dieu.
    Ku sabab kitu, diskusi ngeunaan kawijakan, prinsip, tiori, hipotesis, sareng anu sanes, henteu aya dina ruang lingkup Autistance.org, umumna produktif di dieu, sareng tiasa dilarang di kalolobaan daérah situs (dina sistem Manajemén Proyék sareng dina sakumna bagian umum Forum).

    Tukang tapi henteu sahenteuna: dina Video Chats, para pangguna anu kadaptar tiasa ngabahas perkawis anu dipikahoyong: langkung resep ngeunaan ngabantosan masarakat autistik tangtosna, tapi kamar obrolan ieu henteu dilakukeun kanggo "damel" sareng teu aya kaputusan bakal dilaksanakeun.
    Mémang, sadaya léngkah penting "karya" kedah dilakukeun ku seratan (khusus dina sistem Manajemén Proyék), supados:

    • supaya tiasa ngajamin equity pikeun jalma anu henteu milu kana rapat langsung;
    • nganalisis aranjeunna engké (salaku conto, pikeun ngartos kasalahan);
    • sareng ogé supados tiasa dianggo deui salaku conto pikeun proyék-proyék anu sami (atanapi solusi) di hareup ku jalma-jalma autistic atanapi kulawarga sanésna di dunya.

    Henteu aya anu mayar kanggo nganggo Autistance.org, atanapi biaya disumputkeun: sadayana gratis.
    Jalma anu hoyong ngabantosan urang mayar tagihan urang tiasa ngadamel sakedik sumbangan ngaliwatan Autistan.shop.

    5 1 sora
    artikel Peunteun
    5+
    avataravataravatar
    Bagikeun ieu di dieu:
tatamu
0 koméntar
Umpan Balik Inline
Ningali sadaya koméntar

Aranjeunna ngabantosan urang

Pencét logo pikeun terang kumaha
0
Kolaborasi kalayan gampang ku ngabagi pikiran anjeun dina diskusi ieu, hatur nuhun!x
()
x